7 Mayıs 2008 Çarşamba

U.V.E.Y'ler bu ay trendsetter'da!

Mayıs 2002'de yayın hayatına başlayan TRENDSETTER magazin bu ay 7. yılını tamamladı dolayısıyla AKILFİKİR bölümünde 7 konulu yazılara yer verdi. U.V.E.Y olarak bu çalışmada 2/3 oranında yer aldık. 2 fire verdik ama onları da zaten bahar çarpmıştı. Kışta kalanlar hala kışı yaşayanlarsa 7 pare top attılar TS'da!
TS'ın 7. yaşını kutluyoruz.

Yaratıcı dünyaların platformu

Trendsetter, "yaratıcı dünyaların platformu" alt başlığıyla altı yıldır yayınlanan aylık, bağımsız, multidisipliner bir tasarım dergisidir. Ağırlıklı olarak moda, grafik, fotograf, mimari ve endüstriyel tasarım konusunda çalışan yaratıcıların işleri ve/veya ürünleriyle görünürlük kazanmasını ve aralarında bir sinerji yaratılmasını amaçlayan dergide, dünyada bu alanlarda gelişmekte olan trendlere, başarılı işler çıkartan uluslararası tasarımcıların iş ve bakış açılarına, marka öykülerine, çarpıcı ve benzerlerinden ayrışan moda ve güzellik çekimlerine, yurttan ve dünyadan yarışma, sergi, etkinlik haberlerine yer veriliyor.

Üniseks olarak kurgulanan ve bilinçli bir şekilde magazinden uzak duran dergi, zengin görsel içeriği ve kaliteli baskısı ve kâğıdıyla, Türkiye'de bağımsız dergiciliğin ilk ve en başarılı örneklerinden biridir.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ve yine soyadımı ölçüm yazmışlar :)))) ileride yazıyı reddetme şansım doğdu böylece. =)) (şaka canım niye reddedeyim mis gibi dergi =))) melis

HALİL GÖKHAN dedi ki...

ne desen haklısın melis
mea culpa
:))